El Platges perd davant l’Arenys i promocionarà per no baixar

El conjunt mataroní perd 66-46 i s’enfrontarà amb el Castellbisbal a la promoció de descens

130127 BA m Mataro-Quart2

El sènior masculí del Platges de Mataró arribava amb opcions a la darrera jornada de lliga de Copa Catalunya d’evitar jugar la promoció de descens. Perquè això passés, els grocs havien de guanyar a la pista d’un Arenys que ja no s’hi jugava res i que el Mollet B perdés davant el Sant Andreu de Badalona. Al final el Mollet va perdre, però el conjunt mataroní no va fer els deures i va caure 66-46 en el derbi maresmenc davant un Arenys que tot i no jugar-se res va anar a guanyar el matx des del primer minut.

El Platges va notar molt la baixa de Marc Forcada i en el primer quart va encaixar un parcial de 19 a 9 que va marcar la dinàmica del partit. Els locals sempre van anar per davant en el marcador davant un conjunt mataroní que no va poder retallar diferències i acostar-se en el marcador en cap moment.

Finalment el conjunt entrenat per Quique Spà ha acabat en 13a posició del grup B de Copa Catalunya i jugarà l’eliminatòria de promoció de descens davant el Castellbisbal, 12è del grup A. L’eliminatòria serà al millor de tres partits, aquest cap de setmana es jugarà el primer partit a la pista dels vallesans, mentre que el cap de setmana del 25 i 26 de maig es jugarà el segon partit a Mataró. Si hi hagués un tercer partit es jugaria el cap de setmana de l’1 i 2 de juny a Castellbisbal.

CB ARENYS - PLATGES MATARÓ 66-46

PLATGES: Galdric Serra (4), David Garcia, Llorenç Mons (11), David Romero (8), Conrad Varela (4) cinc inicial; Sergi Ventura (3), Guillem Garcia (6), Ignasi Ariño (7), Jordi Sanchez (3), Sergi Puig.
ARENYS: Isaac Gibert (5), Aritz Tomàs (13), Carles Laguarda, Jose Cabrera (7), Tmüsic (12) cinc inicial; Artur Grau (6), Marc Arnau (4), Bartu Martínez (4), Pol Fernandez (1), Hagi Toure (6), Omaru Toure (8).
MARCADOR: 19-9, 39-27, 50-36, 66-46.