Cap de setmana important dels sèniors del Platges

El femení intentarà aconseguir el bitllet per la final Catalana de Copa Catalunya i el masculí evitar jugar la promoció descens

130504 BA Mataró - SantCugat 07 copiaDesprés de la disputa de la segona fase, aquest cap de set­mana comença la fase final de la Copa Catalunya Femenina que enguany té un format nou. Les semifinals seran a doble partit i es jugaran aquest mateix cap de setmana. Dissabte el Platges visita la pista del Lima Horta, mentre que diumenge a les 10 hores l’equip barceloní visitarà Mataró. L’altra semifinal la disputaran el Joventut Les Corts i el CB Igualada on el conjunt barceloní és el gran favorit per passar a la final.  

El masculí necessita la victòria i que el Mollet B no guanyi

Aquest cap de setmana es disputa la darrera jornada de lliga regular de la Copa Catalunya Masculina, on el Platges de Mataró intentarà evitar jugar la promoció descens. Per això el conjunt mataroní ha de guanyar a l'Arenys que no s'hi juga res a domicili, i que el Mollet B no guanyi al Sant Andreu de Badalona, ja que si el Platges i el Mollet queden empatats a punts com els del Vallès tenen els bàsquet average a favor se salvarien i enviarien a l'equip mataroní a la promoció.