El cadet femení de la Unió passa a quarts de final dels Campionats d’Espanya

Les mataronines  han guanyat els seus dos primers partits i passen com a primeres de grup

Des d’aquest dimarts el cadet femení de la Unió Esportiva està participant en la fase final dels Campionats d’Espanya que se celebren a localitat aragonesa de Benasque. Les mataronins van quedar enquadrades en el grup B, juntament amb l’Estudiantes de Madrid i l’equip aragonès de l’Olivar. Doncs bé després de les dues primeres jornades del grup, les mataronins ja s’han assegurat la classificació per jugar els quarts de final, i a més ho faran com a primera de grups. L’equip mataroní no va tenir cap problema per vèncer a l’Estudiantes per un contundent 96 a 31, mentre que en el segon partit van derrotar a l’Olivar per  87 a 60. Per ara l’equip de la Unió juntament amb el Caja de Canarias són els equips que han guanyat amb tanta solvència els seus dos partits, fet que fa que siguin els dos grans aspirants al títol.

Ara les mataronines demà a quarts de final s’hauran d’enfrontar contra el Bera Bera Gros de San Sebastian, o contra el Tenerife que són els dos equips que es disputaran la segona plaça del grup C. Diumenge a les 12 del migdia es disputarà la final del tornei on esperem que hi arribi l'equip de la Unió Esportiva Mataró.

L’equip està format per: Desiree Cejudo, Anna Antoja, Roso Buch, Maria Barbena, Mariona Ortiz, Marta Claret, Marina Abad, Marat Sole, Blanca Assalit, Aroa Illa, Anna Careceles, i l’entrenador Jordi Vizcaino.