El Platges de Mataró femení s'estrena amb derrota

SEGLE XXI 59 - PLATGES DE MATARÓ 54

El femení del Platges de Mataró ha començat amb derrota l’any de la seva tornada a la Copa Catalunya. Tot i això, l’equip va deixar una bona imatge en el camp davant un equip que a l’igual que les mataronines, la temporada passada jugava a Lliga Femenina 2.

El primer quart va començar amb molta igualtat amb els dos equips anotant amb facilitat, sobretot de tirs de dos punts, ja que cap dels va estar encertat des de la línia de triple. Amb tor això es va arribar al segon quart amb un ajustat 18 a 17. Al segon quart el ritme anotador va baixar en consideració, fruit de les bones defenses que van plantejar tots dos equips. I dins d’aquest baix bagatge anotador el Platges va sortir més ben parat i va marxar al descans dos punts per sobre. Només 9 punts en el tercer quart A la represa l’equip groc es va topar un cop i un altre amb la superioritat sota als taulells de les locals, fet que feia llançar des de fora a les mataronines que no van tenir el seu dia i es van quedar amb nou punts en aquest tercer quart.   En l’últim quart les noies de Cristina Navarro van espavilar i va ser capaces d’empatar el matx, però en els últims instants de joc les locals va estar més encertades en les cistelles claus i es van endur el partit.