Els dos equips del CA Laietània a la final de la Lliga Catalana

Les noies del Laietània acaben primeres de grup i els nois quarts

Els equips masculí i femení del CA Laietània van aconseguir el passi per a la final pel títol de la Lliga Catalana un cop disputada la fase prèvia, la segona jornada de la qual va tenir lloc el passat dissabte a L’Hospitalet. L’objectiu dels nois era entrar en els 4 primers llocs que donaven accés a la final. Desprès de la primera jornada el CAL anava en 2a posició, però no gaire lluny de la 5a plaça. A la segona jornada el rendiment dels blanc i negres va  baixar, de forma que al final s’ha assolit nomès la 4a posició amb 339 punts, suficient però per entrar a la final, per darrera de L’Hospitalet (375.5), GEiEG (358) i  Sabadell (346) i superant al Girona Costa Brava (316), Manresa (313.5), Lloret (300), Universitari (218).

A nivell individual nomès tres atletes han aconseguit quedar dels 3 primers: Jordi Ferrán en martell, Dani Pérez en disc i Lucas Sastre en perxa. La regularitat de l’equip en posicions intermèdies, sense fer cap zero, ha fet que finalment s’accedeixi a la final.

Les noies del Laietània acaben primeres de grup i les de Lluïsos últimes
El rendiment de les noies del Laietània, en canvi, va millorar molt respecte a la primera jornada, on ocupaven la 3a plaça (passen 3 a la final). Desprès de la segona jornada el CAL va aconseguir la primera posició amb 325 punts, per davant del  Sabadell (314), GEiEG (279), Rubí (271), Girona Costa Brava (255.5), Universitari (205.5) i Lluïsos (181).

L’avantatge de les laietanenques encara hauria estat més gran si una de les favorites en javelina (Dori Apolo) no hagués causat baixa per malaltia. A nivell individual cal destacar les victòries de Mari Carmen González en 400, Viena Campos en triple i Meritxell Filbà en pes i el doblet en 100 tanques de Berta Vilanova i Keely Serras. Judit Llavero ha estat 2a en 1500 amb marca personal, la mateixa plaça que ha assolit el relleu curt. A l’igual que en la primera jornada s’ha batut un rècord comarcal absolut (la lluïsenca Cristina García en javelina amb 35.29 m) i un de veterà (Geni García amb 19.11 m en la mateixa prova).

La setmana vinent donarem més detalls de la Lliga, així com d'altres competicions celebrades el passat cap de setmana.