El mataroní José Luis Cano guanya el duatló de Castellfolit

L’equip femení del CN Mataró s’endu la victòria per equips

El mataroní José Luis Cano va ser el guanyador del duatló de Castellfolit de la Roca (Garrotxa) disputat el passat cap de setmana. Quant a les noies, la reusenca Montserrat Cinca va ser la primera en arribar a la meta, però el bon paper de les atletes mataronines va fer que el Club Natació Mataró (dones) s’alcés amb la victòria per equips.

Aquest cap de setmana a Castellfolit de la Roca (Garrotxa) es disputava el Campionat Nacional de Catalunya per categories de duatló. La prova consistia en tres trams, un primer de 5 km a peu, un segon de 20 km en bicicleta i el darrer tram de 2 km de cursa a peu. José Luis Cano va ser el primer que va creuar la meta fent un temps de 58 minuts i 27 segons.

Pel que fa a les noies la victòria va ser per a Montserrat Cinca. Núria Gascuñana i Adriana Farrés, segona i tercera posició respectivament, van fer que la victòria de Cinca fós molt disputada, però finalment, amb 1 hora 8 minuts i 32 segons l'atleta de Reus va creuar la meta. La mataronina Gascuñana (Club Natació Mataró) va obtenir però la victòria en categoria sub-23, el que va donar el títol al CN Mataró com el millor equip femení.