El mataroní Víctor Gonzalo millor català de la Marató de Barcelona

El corredor de Runnersworld va acabar setè amb un temps de 2h 25min 31s

El mataroní Víctor Gonzalo (Runnesworld), campió català de Marató 2005, va ser el primer classificat català a la Marató de Barcelona, disputada en circuit integrament urbà a la capital comtal, després d'un any sense haver-se celebrat, i agafant el relleu de l'anterior Marató de Catalunya, que durant molts anys havia tingut la seva sortida a Mataró.

El domini de la prova va ser per als atletes africans i el guanyador va ser el kenyà Jospeh Nguram amb un temps de 2h 12 min 36 s.

Setè classificat final
El mataroní Víctor Gonzalo va arribar en setena posició amb un temps de 2h 25 min 31 s, a poc més de dos minuts de la seva millor marca, que és el rècord de Mataró de la prova, i va ser el primer català classificat. Darrere seu va arribar Marc Cepeda, ex-atleta laietanenc, que va fer dos minuts més.