Judith Llavero (CAL) quarta als estatals de cros

Catalunya, on també formava Mari Carmen Gonzàlez (CAL), va guanyar per comunitats

L’atleta del CA Laietània Judith Llavero, que entrena Andreu Novakosky, va aconseguir una esplèndida 4a plaça al Campionat d’Espanya de Cros Júnior disputat el diumenge dia 19 al circuit de Llanera a Astúries, molt meritòria tenint en compte que l’any vinent encara serà júnior. La corredora mataronina va invertir 22’27” en recórrer els 6 Km de cursa i només va ser superada per la castellana Marta Romo (21’32”), la balear Sara Cardona, que ja l’havien guanyat al Campionat d’Espanya per Clubs a Valladolid on la Judith va ser tercera, i l’andalusa Tamara Fernández (22’20”).

Una altra laietanenca, Mari Carmen González, va acabar la 25a (24’06”), i junt amb la Judith i 4 atletes més van aconseguir per a Catalunya el Campionat d’Espanya per Comunitats. Lamentablement, malgrat la seva bona actuació, Llavero no acudirà al Mundial de Cros que es disputarà a Fukuoka (Japó) ja que, en una polèmica i inèdita decisió, la Federació Espanyola ha decidit, per primer cop a la història, no dur un equip femení de categoria júnior al Mundial. El premianenc José Ríos, president del GA Lluïsos Mataró, va quedar cinquè en el cros llarg absolut.