El Hassany s’imposa al cros i Luque finalitza tercer

En categoria femenina Anna Bové del Barça va ser la vencedora

L’atleta del Carrefour Lleida Abdelhani El Hassany es va imposar al 36è Cros Ciutat de Mataró que es va celebrar el passat diumenge en el circuit acondicionat just darrere de l’Estadi Municipal d’Atletisme. El Hassany va entrar a la meta per davant de Toni Bernadó (CAV Andorra) i el mataroní Enrique Luque (Agrupació Atlètica Catalunya) que es va quedar a catorze segons del vencedor. En categoria femenina, l’atleta del FC Barcelona Anna Bové es va imposar per davant de MªGracia Coll (Costa Brava) i d’Encarna Núñez (CA Vic).

Les inclemències del temps que havien amenaçat amb un cros enfangat, no van fer acte de presència i la prova es va poder disputar sense més dificultat que la del propi circuit preparat per a l’ocasió. El Hassany sempre en el grup de favorits va aconseguir imposar-se a l’últim tram i endur-se la victòria cap a Lleida, Bernadó i Luque no van poder fer res més que acompanyar-lo en el podi. Per equips, el CAV Andorra va ser el millor en aquesta prova en la que Lars Udina Tiepelt del CA Laietania va ser el segon classificat en categoria promesa masculí i Mohamed Bentkib del CA Calella va arribar en un meritori quart lloc.

Bon paper de les representants femenines
En la categoria junior femení les atletes del Laietania van tenir un paper destacat; Judith Llavero va finalitzar segona a pocs segons de la primera classificada, Cecilia Pozo va ser quarta i Miriam Resina cinquena. Per part del Grup Athletic Lluïsos, organitzadors de la prova, els resultats van ser una mica més discrets. Nabi Abdelkader va ser 27è en sènior masculí i MªHelena Gaeta i Rosa Rubio van finalitzar en 17a i 18a posició respectivament, tercera i quarta però de les veteranes que participaven al cros. La propera prova per a molts dels atletes que van participar al cros serà la mítica Jean Bouin barcelonina que se celebra el pròxim cap de setmana.