Santi Pellejero guanya la Triatló Ciutat de Barcelona

La seva germana Mònica guanya al Prat de Llobregat

El passat diumenge 9 d’octubre el premianenc del CN Mataró “Auto d’Ara” Santi Pellejero va donar una mostra més del seu potencial i va afegir un triomf de gran prestigi al seu historial guanyant la 17a edició de la Triatló Ciutat de Barcelona, en el qual van arribar a la meta 373 triatletes en categoria masculina i 30 en la femenina.

Aquesta prova es va disputar sobre distància olímpica amb 1.500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu, i el triatleta del CN Mataró fent valer la seva qualitat a l’aigua va sortir en primer lloc de l’element líquid i ja no va abandonar el primer lloc en tota la cursa, per acabar amb un sensacional temps de 1 h 57 min 35 s, superant per més d’un minut al segon classificat que va ser JM Merchan del Reus Ploms i tres triatletes del potent Trialandalus, entre ells Xavier Llobet que va ser cinquè. El mataroní Bernat Moragas va arribar en la sisena plaça amb un temps de 2 h 02 min 12 s.

Mònica acaba segona
En categoria femenina la germana del guanyador masculí, Mònica Pellejero, va sortir també primera de l’aigua, però ella va ser superada per Núria Padrisa (Trialandalus) que va cobrir el recorregut amb 2 h 16 min 40 s, mentre que Mònica va acabar segona amb 2 h 19 min 58 s. La seva companya Marta Vives va acabar cinquena amb 2 h 25 min 41 s. Els dos equips del Centre Natació Mataró van obtenir el triomf per equips.

Però guanya al Prat
Mònica Pellejero es va prendre la revenja el passat dissabte dia 15 d’octubre en el triatló del Prat de Llobregat disputat sobre mitja distància: 750 m de natació, 18 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu, ja que va superar a Núria Padrisa en una prova molt competida. Al final la triatleta del CN Mataró va guanyar amb un temps de 56 min 50 s, superant per 20 segons a la seva rival.