Viena Campos (CAL) Subcampiona d'Espanya Juvenil i seleccionada per al Mundial

Raquel Gonzàlez (Lluïsos) tambè puja al Pòdium

Viena Campos la saltadora de llargada i triple del Centre Atlètic Laietània ha estat seleccionada per participar als Mundials juvenils que es disputaran al Marroc durant aquest mes de juliol, en la primera d’aquestes dues proves. Això ha estat degut a la seva esplèndida actuació en els Campionats d’Espanya de la categoria juvenil on va pujar al pòdium dues vegades. Va quedar subcampiona en salt de llargada amb una marca de 5’86 m, que hauria estat rècord local absolut si no hagués estat per l’excessiu vent favorable. La millor marca del seu concurs amb vent reglamentari va ser de 5’69 m.

En la prova de triple salt va quedar tercera després de saltar fins uns esplèndids 12’15 m, que tampoc seran homologats degut al vent, però que donen una bona idea del que pot arribar a fer aquesta jove saltadora. Enhorabona a ella i al seu entrenador Valero Blasco.

Gonzàlez al podi
En els Campionats d’Espanya celebrats a la localitat madrilenya d’Alcorcón va haver-hi una altra atleta mataronina que va pujar al pòdium i va ser la marxadora del Grup Atletisme Lluïsos Mataró Raquel Gonzàlez, que va quedar tercera en la prova dels 5 km marxa amb un temps de 25’49”56. Era la favorita després de la seva gran temporada, però possiblement va patir el fet d’haver reduït el seu ritme d’entrenaments degut als exàmens.

Cinc atletes més del Centre Atlètic Laietània hi van ser presents amb algunes bones actuacions: Berta Vilanova va quedar cinquena en els 100 m tanques amb un temps de 15”33 després d’haver fet 15”11 en semifinals; Cecília Pozo va quedar també cinquena en els 5.000 m llisos amb un temps de 19’30”71; Judith Llavero va quedar sisena en els 1.500 m llisos amb un temps de 5’05”80, després d’haver fet 5’03”80 en eliminatòries, Keely Serras va caure a les eliminatòries dels 400 m tanques amb un temps de 1’08”27 i finalment l’ùnic representant masculí, Carles Martínez va quedar 14è en triple salt amb una marca de 12’92 m.