Tres atletes mataronins participen per Catalunya

Intensa activitat de l’atletisme mataroní

Tres mataronins a l’encontre Catalunya-Grècia-Polònia
Es va disputar a l’Estadi de Montjuïc envoltat per la polèmica, ja que alguns dels més destactas atletes catalans no van voler participar. Al final la victòria va ser per Polònia (232), seguit de Grècia (139) i Catalunya (109).
A la selecció catalana hi van formar tres mataronins: Esmeralda Arriscado que va quedar quarta en els 100 m tanques amb 14”14, Edu Pérez que va quedar cinquè en triple amb 15’78 m i Joan Planas que va quedar 6è en salt amb perxa amb 4’90 m.

Raquel González segona en el campionat d’autonomies
El passat cap de setmana, dies 4 i 5 de juny, es va disputar a Valladolid el Campionat Estatal Juvenil per autonomies amb la victòria en categoria femenina de Catalunya. Amb la selecció catalana hi va ser present la marxadora del GA Lluïsos, Raquel Gonzàlez que tot i fer un bon temps de 25’21”20, va ser batuda per primera vegada a la temporada a nivell estatal, acabant la cursa en segona posició.

12 Medalles al Campionat de Catalunya Junior i Promeses
Es van celebrar també els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa amb set medalles per al GA Lluïsos i 5 per al CA Laietània.
Míriam Fernàndez (LL), ella sola, en va aconseguir tres en categoria júnior, amb un títol en llançament de pes amb 8’68 m, i dos segons llocs en salt d’alçada (1’53 m) i llançament de javelina (29’99 m). A la mateixa categoria Joan Gambin (LL) va guanyar en salt amb perxa amb 4’25 m i Mari Carmen Gonzàlez (CAL) va ser la primera en els 800 m llisos amb 2’19”60. També van aconseguir metall, Lars Udina (CAL) 2n en 5000 m amb 16’10”87 i 3r en 3000 m obstacles amb 10’34”28, Anna Palou (CAL) 2a en salt amb perxa amb 3’50 m. Altres bones col·locacions van ser per Muhamado Barra (CAL) 5è en llargada amb 6’25 m i Daniel Campo (LL) 5è en 1500 m amb 4’20”35 i 6è en 800 m amb 2’02”95. A la categoria promesa, que com sol ser habitual va tenir una participació bastant minsa, Jordi Villanueva (LL) va guanyar en pes amb 11’46 m i va ser 3r en javelina amb 44’24 m, Amparo Gonzàlez (LL) va quedar 2a en triple salt amb 11’01 m i Jordi Vallès (CAL) va quedar 3r en salt d’alçada amb 1’88 m, en una de les proves on el guanyador va obtenir una millor marca ja que es va aixecar fins a 2’15 m.

Altres resultats
Atletes del GA Lluïsos es van desplaçar a Pineda per participar en la cursa de 10 km i en ella Natàlia Rodríguez va quedar 14a amb 43’56” el mateix temps que va fer Betània Duarte. Totes dues debutaven en competi-ci-ons d’aquest tipus. En homes, Jordi Fernàndez va quedar 26è amb 34’49” i Nabi Aldelkader va ser 27è amb la mateixa marca.