Aina Rabadan campiona de Catalunya en salt d'alçada

L'atleta del FC Barcelona, amb només 17 anys, va obtenir el seu primer títol català absolut

200209At_RabadanCampionaCatalunyaAbsoluta

La jove saltadora d'alçada, Aina Rabadan Coll (FC Barcelona) es va proclamar el passat diumenge campiona de Catalunya absoluta en pista coberta. Amb només 17 anys és la primera vegada que l'Aina s'imposa en aquest campionat on hi competeixen les millors atletes catalanes de totes les edats. Va ser l'única saltadora que optava al títol que va aconseguir superar el llistó situat a 1.75 m., a només un centímetre de la seva millor marca personal.

Per part de les atletes del Centre Atlètic Laietània cal destacar el 4t lloc de Marina Martínez Ortuño en una carrera molt tàctica on l'atleta mataronina va acabar amb una marca de 5:03.07 lluny de la seva gran marca de 4:32.81 que va aconseguir el dia 24 de gener al Gran Premi d'Atletisme de la Ciutat de València.

Altres participants mataronines van ser: Rosa Maria Buscà Valls (FCB) que va quedar 7à en triple salt amb 11.22 m, Sara Dorda (AA Catalunya) que amb un temps de 59.01 en semifinals dels 400 m llisos, va assolir el 7è temps global, però no va poder entrar en la final per només una dècima, i tres atletes laietanenques que van actuar en salt amb perxa, Laia Boixet Lladó que fou 6a amb 3.40 m i Helena Torres Alcaraz i Laia Tomàs Martínez, que van quedar empatades en 11a posició amb 3.20 m. Per part del GA Lluïsos Alba Grau va córrer els 60 m en un temps de 8.1, sense poder passara a la final.