Aina Rabadan aixeca una mica més el rècord de salt d'alçada

La mataronina va saltar 1,76 m en el campionat d'Espanya de Federacions sub-18

190610At_Rabadan176

La saltadora mataronina Aina Rabadan Coll (FC Barcelona), tot i tenir només 17 anys fets el mes de febrer, va establir aquest passat dissabte un nou rècord maresmenc absolut, millorant en 3 cm el que ella mateix posseïa.

Aquesta magnífica actuació va tenir lloc en el Campionat d’Espanya sub18 per Federacions Autonòmiques que es va celebrar a Getafe el passat 8 de juny, i on Catalunya va aconseguir la segona posició, per darrere d'Andalusia.

190610At_Rabadanconcentrada

L'Aina va guanyar la prova de salt d'alçada amb una marca de 1,76 m que la situa en el primer lloc del rànquing espanyol de l'any 2019 de la seva categoria i en el sisè lloc absolut a nivell estatal.  Amb aquesta marca també va establir un nou rècord d’aquest campionat.

190610At_SaltRabadan

Raquel González lluny de les millors al Gran Premio Cantones

La marxadora mataronina Raquel González va participar en el Gran Premio Cantones de marxa a Galícia, un dels de més nivell en el circuit internacional.
La mataronina va estar lluny de les primers arribant la 22a sobre un total de 78 participants arribades a la meta. Va cobrir els 20 km en un temps de 1:32:54 i va ser la segona espanyola classificada, després de Laura García-Caro, que va acabar en 9è lloc.

190610At_Raquelexercit

No cal donar massa importància al resultat i és que la Raquel es troba immersa de ple en la preparació per al Mundial Qatar. Llegim en el seu twitter que la mataronina, junt amb els altres components de la selecció, ha estat entrenant a les instal·lacions de l'exercit de l'Aire, per aclimatar-se a les duríssimes condicions climatològiques que es trobaran a Doha.