Aina Rabadan rècord maresmenc de salt d'alçada i campiona catalana sub18

La mataronina del FC Barcelona va saltar 1.73 m, que és la millor marca estatal de la seva edat

190527At_Rabadan173

La mataronina Aina Rabadan Coll (FCB) ha tornat a batre el rècord absolut del Maresme de salt d'alçada deixant-lo en 1.73 m, que suposa 1 cm més del rècord que ella mateixa havia aconseguit l’any passat. Aquesta marca és també la millor marca de l'ant a nivell estatal de la seva categoria sub18.

Aquest salt el va efectuar el passat dissabte 25 de maig a Zaragoza on es disputava el Campionat d’Espanya de Clubs sub20 i on es va imposar en la prova de salt d'alçada, col·laborant al quart lloc de l'equip femení del FC Barcelona.

190527At_Rabadanrecord

També es va proclamar campiona de Catalunya sub18

La setmana anterior l'Aina s'havia proclamat campiona de Catalunya sub18 en salt d’alçada, amb 1.64 m, en una competició molt complicada a Palafrugell amb pluja durant tota la prova, que va fer impossible que cap atleta fes bones marques.

Els bons resultats citats abans permetran l’Aina disputar el pròxim cap de setmana la segona jornada de la Lliga d'Honor absolut a San Sebastian, el dia 8 de juny el Campionat d'Espanya sub18 de Federacions Autonòmiques a Getafe on està convocada per la Federació Catalana i el dia 23 de juny el Campionat d'Espanya de la seva categoria.

Plata sub18 per a Marina Martínez

En aquest campionat català sub18 també va pujar al podi l'atleta laietanenca Marina Martínez, que va quedar segona en 800 m amb 2:14.06.