Marta Cot campiona d'Europa màster W35 en salt en perxa

El triplista del GA Lluïsos Xavier Palau va aconseguir el bronze en M55

180326At-Cotpodi

Durant la setmana passada es va disputar a Madrid el Campionat d'Europa Màster d'atletisme en pista coberta, i allà la mataronina Marta Cot, va proclamar-se campiona europea en salt en perxa en la categoria W35, amb una marca de 3,80 m, que significa un nou rècord del campionats, i també un nou rècord de Catalunya de la categoria. La van acompanyar al podi la britànica Jemma Eastwood i l'alemanya Christina Ritte.

180326At_Cotsalt

Marta Cot, ex-atleta laietanenca formada sota la direcció de Norbert de Haro, i entrenada actualment per Adrià Puig, està ara a les files de la Juventud Atlètica Elche. I les seves properes fites seran les competicions a l'aire lliure seran els Campionats del Món que se celebraran a Màlaga el mes de setembre.

En aquesta competició una altra medalla va venir cap a Mataró, ja que l'atleta del GA Lluïsos, Xavier Palau, va aconseguir la medalla de bronze en triple salt en la categoria M55, amb una marca de 11,94 m, que significa un nou rècord d'Espanya de la categoria M55 i també M50. El va obtenir en el darrer salt per recuperar el tercer lloc que li acabaven de prendre.

180327At-Palau

I dos atletes més de Lluïsos van fregar el podi: Emmna Olasz va quedar quarta en pentatló en W50 amb 3044 punts i Joaquín Joyas va acabar 5è en 800 m en M55 amb 2:13.80.