Quatre títols als Campionats de Catalunya sub18 d'atletisme en pista coberta

Biel Tenias i Helena Torres (Laietània), Sergi Adalid (Lluïsos) i Aina Rabadan (FC Barcelona) van pujar al més alt del podi

El passat cap de setmana es van disputar a Sabadell els Campionats de Catalunya sub18 d'atletisme en pista coberta, amb gran èxit de la representació mataronina, que va obtenir vuit medalles, quatre d'elles d'or.

180305At_Quatrecampions

Els quatre títols de campions van ser per: Biel Tenias i Helena Torres, saltadors de perxa del CA Laietània, que es van fer amb el primer lloc amb uns grans registres de 4.85 m i 3.35 m; Sergi Adalid, velocista del GA Lluïsos, que va guanyar en els 400 m llisos amb una gran marca de 50.39; i finalment per a la saltadora Aina Rabadan (FC Barcelona) que va guanyar en salt d'alçada amb 1.65 m.

Van pujar al segon graó del podi per recollir medalla de plata: David Vallès i Rosa Maria Buscà, saltadors de triple salt del CA Laietània, que van saltar respectivament 13.39 m i 12.14 m, i va repetir Aina Rabadan, que va quedar segona en salt de perxa amb 3.30 m.
I finalment van obtenir el bronze Inas Kajtih (CA Laietània) que fou 3a en els 800 m amb 2:22.43 i Laia Boixet (CA Laietània) tercera en salt amb perxa amb 3.20 m.

Campionat d'Espanya pista coberta sub20

Es va disputar a Ourense i allà Alba Rodríguez (CA Laietània) quedà en 9a posició en salt amb perxa amb 3.41 m, que suposa la seva millor marca de la temporada. Martina Ballesteros en els 200m llisos quedà 2a en sèries amb 26.23, minvada per una lesió al peu.

Campionat d'Espanya individual i per Federacions de cros sub18

Es van disputar a San Pedro de Pinatar (Murcia) i Hannah Ruiz i Marina Martínez, atletes del Laietània, van participar amb diferent sort. La Marina aconseguí un gran resultat arribant en 11a posició i liderant l'equip català, mentre que la Hannah Ruíz, va competir malalta i va entrar en 39a posició. Per equips amb la selecció catalana van aconseguir la 3a posició del podi.