Hannah Ruiz (CA Laietània) campiona de Catalunya sub18 de cros

L'equip laietanenc va obtenir tres podis més i el GA Lluïsos va obtenir tres segones places

Ahir diumenge es van disputar els Campionat de Catalunya de Cros a Mollerussa i dos títols i tres medalles individuals més van venir cap a Mataró. També dos equips van pujar al podi d'equips.

180212At_HannahMarina

La més destacada va ser l'atleta laietanenca Hannah Ruiz que es va fer amb el títol sub 18. En la mateixa categoria Marina Martínez, també del CA Laietània, va quedar tercera i junt amb Júlia Raja (11a) i Inas Kajtih (12a) van obtenir el primer lloc per equips.

També va obtenir el primer lloc Nina Escamilla (CAL) en la categoria més petita, la sub 08, però que estava fora de campionat. I cal destacar també a Guillem Serra, que fou 6è en sub-12.

Per part del GA Lluïsos dos atletes van obtenir la segona posició. Van ser Luca Itchart en sub 10 i Max Ordoyo en sub 12. En aquesta categoria el GA Lluïsos va quedar en segon lloc per equips, completant-lo Guiu Coll David Àlvarez i Asier Hernàndez. També va quedar entre les deu primers Natàlia Calvache que fou 8a en sub 10.

En la categoria sènior femenina les millors posicionades van ser Laura Pelegrí (29a) i Betpània Duarte (32a), tots edues del GA Lluïsos. I en categoria sènior masculina el millor mataroní classificat vas er Enrique Luque (Ríos Running Team) que arribà en 27a posició.

Campionat d'Espanya sub-23 en pista coberta

El dissabte passat dia es va celebrar a Salamanca el Campionat Espanya sub-23 amb participació de dos atletes laietanencs.  Irene Betriu va caure en semifinals dels 800 m.ll amb 2:26.28 i Marc Garcia Peiró va quedar 10è en salt de llargada amb 6.31 m.