Dues mataronines bronze en el Campionat de Catalunya absolut d'atletisme

Marta Cot (JA Elche) i Aina Rabadan (FC Barcelona) van quedar terceres en salt amb perxa i salt d'alçada

El passat cap de setmana es van disputar a Sabadell els Campionats de Catalunya absoluts en pista coberta i dues atletes mataronines van pujar al podi per penjar-se la medalla de bronze: una ja amb una llarga trajectòria esportiva a les seves esquenes i que s'ha penjat ja moltes medalles, com és Marta Cot, i una altra que l'està començant i cridada a guanyar-ne moltes, com és Aina Rabadan.

180206At_CotRabadan

Marta Cot, atleta sorgida del CA Laietània, i que ara ompeteix per la Joventud Atlètica Elche, va aconseguir la medalla de bronze en salt en perxa amb una marca de 3.75 m. És l'única atleta mataronina, i de les poques catalanes, que ha superat els 4 metres en salt amb perxa, amb 4.05 m

Aina Rabadan, que des d'aquesta temporada competeix pel FC Barcelona, va quedar també tercera en salt d'alçada amb una marca de 1.64 m, prop del seu rècord personal de 1,68 m, prop dels 1.70 m que fa molts anys Teresa Maria Roca va saltar per fer el rècord d'Espanya.

Més finalistes

Una altra atleta mataronina acostumada a pujar al podi com és Sara Dorda (AA Catalunya) va quedar en 5è lloc en els 400 m amb una marca de 57.45.

Per part de la representació del CA Laietània van ocupar posició de finalista: Marina Martínez, que fou 5a en 800 m amb 2:18.01;  la velocista Martina Ballesteros, que va quedar 6a en 200 m amb una marca de 25.93 i va ser eliminada en semifinals dels 60 m amb 7.97; Adrià Puig i Biel Tenias que van quedar 5è i 6è en salt amb perxa amb 4.60 m i 4.40 m. La puntuació de tots ells va portar el CA Laietània al 13è lloc en la classificació per clubs.

El GA Lluïsos va tenir un finalista, que va ser Oriol Ciurans, 8è en 800 m amb 1:57.44.