La 20a Mitja marató canvia de recorregut

El pavelló Eusebi Millan es converteix en inici i final de la prova i acollirà la Fira del Corredor d'un esdeveniment solidari amb la Fundació Vicente Ferrer

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 24 Novembre 2017 00:00

Ciutat 2017, mitja marató
La 20a edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró arriba el pròxim 3 de desembre amb una important novetat: el nou recorregut de la cursa amb arribada i sortida des del carrer Sant Cugat, davant del Poliesportiu Municipal Eusebi Millan, i la incorporació del 1r Terç de Mitja (7 km) perquè els ciutadans amateurs puguin participar en aquest esdeveniment esportiu de ciutat.

Aquest any, la cita esportiva estarà vinculada solidàriament amb la Fundació Vicente Ferrer. L’entitat instal·larà un estand a la Fira del Corredor, pel qual passaran tots els infants participants en la marató escolar. Els atletes també s’hi adreçaran per recollir el dorsal i la bossa obsequi.

L'Eusebi Millán  es convertirà en la seu de la Fira del Corredor durant tot el dissabte i es farà servir per vestidors, zona de serveis per als participants, entrega de premis i per habilitar una zona per al servei mèdic. Així es pretén millorar les condicions del traçat en un circuit més planer, en especial a l’arribada; i acostar també els serveis als corredors, amb el pavelló d’Eusebi Millan just al costat de la sortida i arribada. D’aquesta manera s’han atès les valoracions realitzades pels participants de les darreres edicions en les enquestes fetes conjuntament amb la Diputació de Barcelona.

El Terç i la Marató Escolar

El 1r Terç de Mitja amb una distància de 7 km s’ha fet per aconseguir que la prova es converteixi en un esdeveniment de ciutat amb la participació de molts més aficionats al running.
El dia abans 2 de desembre, se celebrarà la 24a Marató Escolar a partir de les 10 del matí a la zona del Passeig de Marina (Parc de Mar). Tots els infants i joves obtindran el dorsal número 1 amb l’objectiu d’organitzar un esdeveniment esportiu per a tothom.

Ciutat 2017, mitja marató
LA FITXA
Data: El diumenge 2 de desembre.
Lloc: Des del pavelló Eusebi Millan.
Recorregut: Mitja Marató (21 km), Terç de Mitja  (7 km) o Marató Escolar.
Preu: El preu de la inscripció és de 20,20 euros la mitja i 10,50 el terç de la mitja.