Tres medalles laietanenques a l'estatal cadet d'atletisme

Van ser per a Aina Rabadan i Marina Martínez (plata) i Biel Tenias (bronze), mentre Rosa Maria Buscà quedava segona a la Copa Ibèrica juvenil

El passat cap de setmana es van disputar a Múrcia els Campionats d'Espanya de categoria cadet i la representació mataronina va tornar amb tres medalles, aconseguides per atletes del CA Laietània.

170705At_Podiscadets

Aina Rabadan podia participar en salt d'alçada i salt amb perxa però el calendari va situar les dues proves a la mateixa hora i només va poder disputar a ple rendiment el salt d'alçada, prova en la qual és campiona catalana. Va quedar subcampiona amb 1,63 m darrere Una Stancev (Cuevas de Nerja) que va saltar 1.65 m.

170705At-Rabadanaltura

Després va anar a la perxa i va intentar el 3.46 m i va estar a punt de superar-ho al tercer intent, cosa que li hauria donat el títol i marca personal, cosa que hauria estat una gran gesta havent començat la competició en aquesta alçada.

170705At_Rabadanperxa

Marina Martínez, campiona catalana en els 1000 metres, també va quedar subcampiona en aquesta prova amb un temps de 2:56.82 per darrere de Mireya Arnedillo (Monzón) que ha fet 2:55.15.

170705At_MarinaMtez

I finalment Biel Tenias, també campió català i que era un dels grans favorits al títol, es va haver de conformar amb la medalla de bronze en salt amb perxa amb una marca de 4.36 m a 10 cm de l'or, que hauria pogut aconseguir fent el que és el seu rècord personal de 4.55 m.

170705At_Bielsalt

Marc Fernàndez (GA Lluïsos), un altre campió català, va tenir també una brillant actuació, però quedà fora del podi en arribar 4t en els 1500 m obstacles amb una molt bona marca de 4:29.61.
També van participar Mercè Sànchez (LL) en els 1000 m quedant eliminada en semifinals amb 3:15.74, Carla Vilà (CAL) que fou 14a en perxa amb 2.86 m, Guillermo Barrachina 12è en perxa amb 3.51 m i Pol Altimira 5è a la semifinal de 100 m tanques amb 15.40.

Rosa Maria Buscà segona a la Copa Ibèrica Juvenil

La saltadora del CA Laietània Rosa Maria Buscà va quedar segona a la prova de triple salt a la Copa Ibèrica d'atletisme juvenil, que de fet consistia en un encontre Espanya- Portugal, que va guanyar Espanya per 222-152. Va saltar 11.99, amb vent legal, quedant-se a només un cm de la barrera dels 12 metres que ja ha superat amb vent favorable. La marca representa un nou rècord comarcal juvenil, júnior i promesa. Va guanyar la prova la portuguesa Eduarda Ferreira amb 12.28 m.

170705At_RosaBuscàsalt

Sara Dorda sense sort a l'estatal promesa

Als Campionats d'Espanya promesa Sara Dorda, que feia poc va formar part de l'equip català absolut que va guanyar el títol de Federacions, no va tenir sort, ja que va haver d'abandonar a la final dels 400 metres tanques, després d'haver guanyat la semifinal amb 1:01.48.
En aquests campionats de categoria promesa Oriol Rey (GA Lluïsos) va quedar eliminat en semifinals de 800 m amb un temps d'1:57.80.