La laietanenca Alba Rodríguez bronze estatal juvenil en salt amb perxa

Va aconseguir la tercera millor marca absoluta de tots els temps del Maresme amb 3.66 m en els campionats de pista coberta celebrats a Sabadell

El passat cap de setmana es va disputar a Sabadell el Campionat d'Espanya juvenil en pista coberta, i l'atleta laietanenca Alba Rodríguez va aconseguir pujar la podi en la prova de salt en perxa, fent-se amb el bronze pel seu tercer lloc amb una marca espectacular de 3.66 m, millorant en 21 cm el seu registre anterior, que és la 3a marca absoluta del Maresme de tots els temps per darrere de Marta Cot (4.05) i Mònica Delgado (3.71 m), que l'any 1997 va ser rècord català absolut).

170314At_AlbaRodríguez

ALTRES PARTICIPANTS: Per part del Laietània va fregar la medalla Rosa Maria Buscà que va ser quarta en triple amb 11.57 m (la va superar una estrangera que en aquesta categoria encara opten a medalles); Helena Torres va ser 8a en perxa amb 3.21 m, Hannah Ruiz també 8a en 3000 m amb 10:43.06 i Eloi Caparrós 9è en perxa amb 4.22 m. Per part del GA Lluïsos Sergi Adalid eliminat en semifinals de 400 m amb 51.87; Pau Rey 13è en salt d'alçada amb 1.78 i Ariadna Oller eliminada en semifinals de 400 m amb 1:01.43.

Tres títols en els Campionats d’Espanya veterans

El passat cap de setmana es van celebrar a Madrid els Campionats d'Espanya de veterans. I tres títols van venir a Mataró: Mateo Moreno (CA Laietània) campió en M55 en alçada amb 1.55 m, Vador Vilà, (CAL) campió en M50 en perxa amb 3.62 m) i Joaquin Joyas (Lluïsos) en 800 m de la categoria M55 amb 2:19.98, aconseguint el seu 18è títol estatal. Xavier Palau (LL) va quedar tercer en triple salt amb 11.71 m. Natàlia Millán (LL) va quedar eliminada en semifinals de 200 m amb 30.37.