Mourad El Bannouri i Meritxell Soler guanyadors de la Mitja Marató

Enrique Luque, en cinquè lloc, ha estat el primer classificat de la nostra ciutat

Mitja Marató Ciutat de Mataró

El diumenge al matí es va disputar la 19a edició de la Mitja Marató "Ciutat de Mataró" que un any més ha omplert d'atletes els carrers de la nostra ciutat buscant el repte d'acabar els 21,097 km. Al final van arribar 1383 atletes, molt per sota, això sí, dels 2515 que ho havien fet l'any 2015.

El guanyador absolut ha estat Mourad El Bannouri (La Sansi) amb un bon temps d'1:06:28, una mica millor que el del guanyador de l'any passat, però a quatre minuts del rècord de la prova, de Jacob Kiplagat. Darrere seu ha arribat Abderrahim El Jaafari (La Sansi) 1:06:52, atleta que ha fet quasi tota la cursa junt amb el seu company de club, que l'ha deixat enrere al tram final.

161204At_Dosdavant

I en les següents posicions d'honor, però ja molt més enrere, ho han fet Sergio Enríquez (Cornellà) 1:12:22, Víctor del Corral (Lanzarote) 1:14:33 i Enrique Luque (Ríos Running Mataró) amb 1:14:59, que ha estat el primer mataroní classificat. I en setè lloc ha arribat David Rovira (CN Mataró ) amb 1:16:55.

La primera dona classificada (lloc 22 absolut) ha estat Meritxell Soler, l'atleta de l'Avinent Manresa, que ha cobert la cursa en un temps d'1:19:48, molt semblant al que va obtenir la guanyadora de l'any passat Hasna Bahom (FC Barcelona), que aquest any ha estat segona amb un temps d'1:22:38. I tercera ha estat Sílvia Segura (Les Tortugues de La Garriga) 1:23:20.