"És cert que hi falta molt aparcament però no em canviaria de barri"

Entrevistem Rosa Maria Sánchez, propietària de Aart Perruquers

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 17 Octubre 2016 09:45

Ciutat 2014/2015, rosa aart perruquers

Com és el barri de Peramàs?

És un barri on hi ha molt de comerç, moltes botigues. En general és una zona molt comercial.

Què hi podem trobar?

Doncs, hi podem trobar botigues de comestibles, supermercats, fruiteries, peixateria, carnisseria, merceria, perruqueries, farmàcies,... la veritat és que al barri de Peramàs hi ha de tot. No ens falta de res!

Dius que hi ha diferents perruqueries.

Sí, en som unes quantes, però la veritat és que ens relacionem i portem molt bé entre nosaltres. Jo ja fa cinc anys que vaig obrir.

Molta competència

Cada una tenim un tipus diferent de clientela i la competència no és deslleial. Si necessitem qualsevol cosa, ens ajudem sense problemes. De fet, jo sóc del gremi i m'encarrego de fer formacions a la zona. Suposo que això també fa que hi hagi bona relació.

I com és la relació entre veïns?

Bé, molt bé. Jo la veritat és que estic molt contenta. La zona és molt bona, la relació amb tothom és molt familiar i hi ha molta clientela.

Quines creus que són les mancances de la zona?

El pitjor és l'estacionament. I això que a la Ronda O'Donell hi ha zones d'aparcament d'una hora i mitja! Però tot i així no és suficient. La majoria de gent generalment es queixa de la manca d'aparcament, ja no només pels que vivim al barri, sinó per a aquells que vénen de fora a comprar-hi o a visitar a algú. Molts dels meus clients m'ho diuen i se'm queixen. A mi tot això em sap greu, perquè, si no fos per això, tot seria excel·lent. Aquest és el gran problema.

Quina hauria de ser la solució?

La solució per a mi seria posar-ne més. Sota la Biblioteca Pompeu Fabra ja hi ha un pàrquing, però és per a particulars. El que ens manca aquí és un pàrquing gran i públic. Aniria molt bé per a tots.

Quan fa que ets al barri?

Jo hi he nascut, m'hi he criat des de sempre. Hi he viscut tota la vida i fins i tot hi he posat el meu negoci.

T'has plantejat mai canviar-te de barri?

És cert que hi falta molt aparcament però no em canviaria mai de barri, a mi m'encanta.
Jo la veritat és que estic molt contenta. Ara estic situada en un lloc molt de pas i la gent passeja i com més gent passi per davant, més possibilitats que entrin!

AART PERRUQUERS
Rda. O’Donnell 54 · Mataró
T.935 362 590