Victòries d'Adel Mechal i Lídia Rodríguez al campionat de Catalunya de Cros

El GA Lluïsos va organitzar amb èxit el 45è Cros Ciutat de Mataró i 95è Campionat de Catalunya

Cros ciutat de mataró

Diumenge passat el GA Lluïsos de Mataró va organitzar el 45è Cros Ciutat de Mataró i 95è Campionat de Catalunya de Cros.  Tot i l' enorme inconvenient del vent, que va obligar a variar ràpidament parts del muntatge del circuit, l’organització del club mataroní va ratllar la perfecció i els millors atletes catalans de cros van rendir a un gran nivell a casa nostra. Adel Mechal (AA Palamós) i Lídia Rodríguez (Santutxu) van ser els guanyadors en categoria sènior i es van proclamar campions de Catalunya.

El jove corredor Adel Mechal del Palamós amb un temps de 31:19 es va imposar al veterà Carles Castillejo de l’equip Adidas (31:27) que va ser segon i a Ilias Fifa del FC Barcelona que va acabar tercer (31:34). En aquesta prova hi van participar dos dels atletes catalans més guardonats dels darrers temps, Angel Mullera que va acabar 8è (32:15) i Reyes Estévez que va acabar 83è (37:36).

Marc Roig va acabar 14è (33:18) sent el millor atleta d’un club mataroní, mentre que el millor atleta del GA Lluïsos va ser Antonio Roldan que va acabar 89è (38:13). Per equips l’Athlètic Barceloneta va acabar primer seguit del Montornès i del Sabadell que van ser segon i tercer respectivament.

En categoria femenina la guanyadora va ser Lídia Rodríguez del Santutxu amb un temps de 22:56, darrera seu van entrar  Gema Barrachina també del Santutxu (23:17) que va ser segona i Marta Galimany del FC Barcelona que va entrar tercera (23:43). Natàlia Rodríguez del FC Barcelona que fins ara ha estat l’única dona espanyola que ha baixat de 4 minuts en 1500 va acabar quarta (23:57).

Cris ciutat de mataró

La millor atleta d’un club mataroní va ser Esther Hidalgo del GA Lluïsos que va acabnar 44a (31:03). Per equips la victòria va ser pel Montornès seguit del Catalunya i del Vic que van ser segon i tercer respectivament.

Tres podis del GA Lluïsos

Els atletes del GA Lluïos que corrien a casa van competir a un gran nivell i va aconseguir tres podis al campionat de Catalunya, aconseguint la plata per equips en categoria promesa femení amb l’equip format per Laura Pelegrí 9a (28:27), Maria Mas 11a (32:54) i Laila Vivas 12a (32:54). A més Marc Fernández (10:33) en categoria infantil i Sara Adjar (4:14) en categoria aleví es van penjar la medalla de bronze.

Fora del que era Campionat de Catalunya l’equip prebenjamí format per
Joel Garcia (8è), Guiu Coll (14è) i Pol Álvaro (15è) es va emportar la victòria, mentre que l’equip cadet format per Víctor Ballesta (14è), Juan Sánchez (18è), Oriol Miras (25è) i Enric Sans (26è) va acabar segon.