El GA Lluïsos organitza el 45è Cros Ciutat de Mataró

La prova servirà per celebrar el Campionat de Catalunya

cros mataro

Aquest diumenge el GA Lluïsos organitza la 45a edició del Cros Ciutat de Mataró, una cursa que enguany acollirà els millors atletes catalans de totes les categories, ja que la prova servirà per celebrar el Campionat de Catalunya de Cros individual i per equips en categoria sènior, promesa, júnior, juvenil, infantil, aleví i benjamí. Esmentar que en els darrers 6 anys, el Cros Ciutat de Mataró ha acollit 4 cops el Campionat de Catalunya. El Cros Ciutat de Mataró és, en l’actualitat, el quart més antic de Catalunya.

La prova se celebrarà al circuit permanent de cros de Mataró situat al camí dels contrabandistes (a sobre de l’Hospital de Mataró). Les curses començaran a partir de les 9 hores, però el punt àlgid de la prova serà a les 12:30 hores quan es doni el tret de sortida a la cursa sènior femenina i a les 13:05 hores quan comenci la cursa sènior masculina.

En la darrera edició del Cros Ciutat de Mataró els dos guanyadors van ser d’atletes magrebins, Mohamed Behmbarka es va emportar la victòria en homes i Ouafaa Hamani va aconseguir el triomf en dones, tots dos es van proclamar vencedors defensant els colors de l’AA Catalunya.