Arriba la 17a Mitja Marató Ciutat de Mataró

La prova que sortirà diumenge a les 10 hores des de la Plaça Espanya compta amb més de 3.000 inscrits

  • Divendres, 05 Desembre 2014 01:46

Atletisme mitja marató

Aquest diumenge 7 de desembre se cele- brarà a la ciutat de Mataró la 17a edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró Gran Premi Diputació. La prova començarà a les 10 hores des de la Plaça d’Espanya. Deu minuts més tard de l’inici de la prova es donarà el tret de sortida de la 21a Marató Escolar.

Fira del Corredor

Aquesta és la primera edició de la pro- va que està organitzada i gestionada per l’empresa Gesport, amb l’objectiu de donar-li un nou impuls, fer-la créi- xer i millorar la seva difusió. La prova d’enguany presenta diferents novetats, com l’augment de corredors i la Fira del corredor. La Fira s’instal·larà el dissabte 6 de desembre a La Riera de 10 a 20 hores.

Èxit de participació

Diumenge participaran en la prova 3.000 esportistes mentre que en l’edició de l’any passat en van ser 2.500. Finalitzada la prova es farà l’entrega de premis, en aquesta ocasió es farà en un camió podi que donarà més rellevància a l’acte. Cada corredor rebrà una samarreta tècnica commemorativa de la marca Taymory a més de la bossa amb obsequis dels espònsors.

La Mitja Marató està organitzada per la Direcció d’Esports conjuntament amb el Centre Atlètic Laietània, el Grup d’Atletisme Lluïsos Mataró, el Grup Maratonià Mataró i la Colla Maimakan- su amb el suport de la Diputació de Barcelona. La cursa està patrocinada per Procter&Gamble i compta amb una trentena més de patrocinadors i col·laboradors.