Carla Moreno i Yashin Ezzaydouni campions de Catalunya promesa i júnior

Marc Roig que va acabar segon en categoria absoluta va aconseguir el tercer podi del CA Laietània en el Campionat de Catalunya de 10.000 celebrat a Mataró

carla morenoEl dissabte passat dia 22 de març es va dur a terme el Campionat de Catalunya de 10.000 metres llisos a Mataró organitzat pel CA Laietània, i amb una magnífica actuació dels atletes canetencs del Laietània, entrenats per Antonio Hernandez. Marc Roig amb 30:57.90 i sota una forta pluja es va proclamar subcampió en categoria absoluta, igualava la gesta Carla Moreno en fèmines amb 38:43.86, obtenint a més el títol 2014 en categoria promesa.

L’altre triomfador de la tarda fou el Júnior Yashin Ezzaydouni que es va fer amb el títol per segon any consecutiu amb una marca 31:30.82 millorant el seu millor registre. Per part del GA Lluïsos l'única medalla va arribar de part d'Albert Artigas que va quedar segon en veterans M55 amb 44:43.57.

10.000 metres atletisme

Aquest dissabte 29 Marc Roig i Yashin Ezzaydouni participaran en el Campionat d’Espanya de 10.000 metres que es disputarà a Lisboa.

Maria Petit mínima europea

El passat diumenge es va celebrar a la localitat d'Alfa del Pino el Campionat d’Espanya de discapacitats per comunitats autònomes, on l’atleta laietànenca Maria Petit hi formà part, en la categoria T11, aconseguint la mínima pels campionats d’Europa que es celebraran a Swansea , en la prova dels 100 m.ll.

Enrique Luque segon a Badalona

El mataroní Enrique Luque (Ríos Running Team) va quedar 2n als 10 km de Badalona amb un temps de 31:53, per darrere de Pol Guillen.