Sense medalles als estatals d'atletisme

Mary Gonzàlez cinquena en 800 m va ser la millor classificada

L'atleta vilassarenca Mary Gonzàlez amb el seu cinquè lloc en els 800 metres va ser la millor classificada dels participants del CA Laietània al Campionat d'Espanya absolut celebrat a Sabadell el passat cap de setmana. Possiblement tothom, inclòs ella mateixa, esperava més, però a la final no va tenir bones sensacions i va acabar per sota de les seves possibilitats amb 2:12.20 (a la semifinal havia fet 2:09.65).
Els altres participants del Laietània foren Joan Planas que va acabar 8è en perxa amb 4.95 m, Marta Cot que a la mateixa prova va quedar 13a amb 3.60 m, Oriol Bonet eliminat en semifinals de 800 m amb 1:54.21 i Carla Moreno 13a en 3.000 amb 10:02.54.

140223MaryGonzàlez

Marc Roig desè a l'estatal de Mitja Marató

L'atleta del Laietània Marc Roig va quedar 10è al Campionat d'Espanya de Mitja Marató disputat a A Coruña amb 1:06:53. El proper repte serà la Marató del Barcelona d'aquest mes de març.

140223MarcRoig

Campionat de Catalunya de Cros
El passat diumenge, es va disputar el 94è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, en el marc del Cros Caldes de Malavella. Per part del Laietània Carla Moreno, que acabà en sisè lloc, fou l’única entre les 10 primeres i l’equip Infantil femení es classificà 7è. Mohamed Rubio quedà 11è en júnior masculí. Per part del GA LLuïsos van destacar Sergi Adalid i Marc Fernàndez que foren 9è i 13è en infantils i Sara Adjar 17a en alevins.