S'acosta la Cursa Popular de Caldes d'Estrac

La popular "cursa de les quatre viles" arriba a les seves noces d'argent

Es va acostant la Cursa Popular de Caldes d'Estrac una de les més atractives que es disputen al Maresme, i que es coneguda per la "cursa de les quatre viles" ja que recorre el terme municipal de Caldes d'Estrac, però també passa pels de Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Mar i Sant Andreu de Llavaneres, fins a completar el recorregut de 10 km.
Es disputarà el proper diumenge dia 2 de març, organitzada per l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, amb la conformitat de la Federació Catalana d'Atletisme i amb la col·laboració del Centre Atlètic Laietània, i aquest any arriba a les seves Noces d'Argent ja que es disputa la seva 25a edició.

La inscripció està oberta a tothom, a partir dels 16 anys en endavant i es pot formalitzar fins el divendres 28 de febrer a www.championchip.cat o www.caldetes.cat i els drets d'inscripció costen 12 euros (amb xip de propietat) i 14 euros (amb xip de lloguer). No obstant el nombre màxim de participants és de 900 i en arribar a aquesta xifra es tancarà el període d'inscripció.

140222At_CursaCaldetes

Hi haurà trofeu als tres primers homes i dones, també per als tres primers de cada una de les 10 categories que hi ha i que no en tinguin a la general, un obsequi el primer classificat i classificada veí/veïna de Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Mar i Sant Andreu de Llavaneres i un obsequi a l'atleta de més edat i al més jove.
A més tothom que acabi la cursa rebrà una bossa d'obsequis.
En aquesta 25a edició la organització col·labora amb el Banc d'Aliments i sol·licita als participants l'aportació d'un kg de menjar de llarga durada o caducitat.