Raquel Gonzàlez (FCB) subcampiona d'Espanya de marxa

Marta Cot (Laietània) va ser plata als Campionats de Catalunya de pista coberta en perxa

El passat cap de setmana va ser molt intens pel que fa a les competicions atlètiques i el més destacat va ser el subcampionat d'Espanya aconseguit per la mataronina Raquel Gonzàlez (FC Barcelona) en marxa atlètica en ruta, i el subcampionat català en pista coberta de Marta Cot (Laietània) en salt amb perxa.

Raquel Gonzàlez subcampiona d'Espanya de marxa
La mataronina Raquel González (FC Barcelona) va afegir una nova medalla al seu ja extens palmarès esportiu, en quedar subcampiona d'Espanya en el campionat dels 20 km en ruta disputat el passat diumenge a Múrcia, amb un temps d'1:30:18, a només 7 segons del seu rècord del Maresme, i cedint davant la millor marxadora espanyola del moment, la Julia Takacs (Playas de Castellón), campiona amb un minut menys. Per darrere quedaren Maria José Poves i l'olímpica Beatriz Pascual. Amb aquest resultat, la mataronina s'assegura la selecció per a la Copa del Món de marxa que es disputarà al maig a la Xina.
Àngels Nöell del Laietània va quedar campiona en veteranes F50 amb 1:03:58 en els 10 km.

Raquel Gonzàlez Barça
Marta Cot subcampiona catalana de perxa
El passat dissabte es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya absolut de pista coberta i en ell només va haver-hi una medalla per a la representació mataronina. Va ser per la saltadora de perxa Marta Cot (Laietània) que amb un salt de 3.70 m es va fer amb la plata, quedant a 10 cm de l'or.
Per part del Laietània van fregar el podi Joan Planas 4t també en perxa amb 4.70 m i Gerard Puig 4t en llargada amb 6,64 m.
Altres finalistes van ser: Adrià Puig (CAL) 7è en perxa amb 4,55 m i Cèlia Gaspar (CAL) 8a en perxa amb 3,15 i Laura Pelegrí (GA Lluïsos) 8a en 1.500 m amb 4:56.90.
Als Campionats de Catalunya de proves combinades Emma Palà (GA Lluïsos) va acabar en cinquena posició en pentatló en categoria cadet amb 2.658 punts, amb marques de 10.00 en 60 m tanques, 1,41 en alçada, 8,64 m en pes, 4,71 en llargada i 1:57.09 en 600 m.

Mitja Marató de Barcelona
A la mitja marató de Barcelona la keniana Florence Kiplagat va fer el rècord mundial amb 1:05:12, amb l'ajut de l'atleta del Laietània Marc Roig que li va fer de llebre fins al km 15.
El millor classificat del Laietània va ser Juan Gasch amb 1:15:08 per davant d'Aleix Aznar amb 1:16:27 i el millor de Lluïsos va ser Nabil Abdelkader amb 1:16:46.

Joaquin Joyas va fer el rècord del món veterà
La setmana passada informàvem del rècord d'Espanya veterà de Joaquin Joyas (Lluïsos) en 800 m, però la marca de 2:06.87 era tan bona que ha significat el nou rècord del món en categoria M55. Enhorabona!