Més de dos mil participants acaben la 16a Mitja Marató

Els guanyadors van ser David Martínez (CA Manresa) i Hasna Bahom (La Sansi)

Diumenge es va disputar la 16a edició de la Mitja Marató "Ciutat de Mataró" que, organitzada pels clubs atlètics de la ciutat amb col·laboració amb l'Ajuntament de Mataró i la Federació Catalana d'Atletisme, va reunir més de dos mil participants, arribant-ne a la meta exactament 2.173.

Atletisme mitja marató

El guanyador absolut va ser David Martínez (CA Manresa) amb un temps d'1:07:30, que havia estat tercer l'any passat i que inscriu per primera vegada el seu nom al palmarès de la prova, amb una marca millor que la dels guanyadors dels dos darrers anys, però quedant molt lluny del gran rècord que va establir l'any 2008 el kenyà Jacob Kiplagat amb 1:02:58.

El segon classificat va ser Mostafa Benslimane (Unió Colomenca, i ex-Lluïsos) que va arribar a més de mig minut del guanyador amb 1:08:02 i en tercer lloc va acabar el guanyador de l'any passat Just Sociats (New Balance) amb 1:08:26, quasi a un minut del primer. Ja a més de dos minuts del guanyador van quedar Sergi Rodríguez (Esports Querol) amb 1:09:34 i Abdeslam El Oualaki (JA Sabadell) amb 1:10:22.
En sisè lloc va arribar el mataroní Enrique Luque (Ríos Running) amb un temps d'1:12:14.

131201Mitjamarató1

Els més destacats dels clubs mataronins van ser Nabil Abdelkader (GA Lluïsos) 32è amb 1:16:59, Pablo López (CN Mataró) 36è amb 1:17:37, Alfred Redrado (Maimakansu) 40è amb 1:18:15, Manuel Vàzquez (GA Lluïsos) 42è amb 1:18:25 i Antonio Roldán (CN Mataró) 44è amb 1:18:45.

131201Mitjamarató2

La guanyadora femenina va ser Hasna Bahom (La Sansi), repetint el seu triomf dels dos darrers anys, amb un temps d'1:18:51, i arribant en el lloc 46è absolut. El seu temps va ser millor que el que havia fet en les seves dues victòries anteriors, però quedà lluny també del rècord de la prova establert per Txell Calduc l'any 2007 amb 1:14:33.
Per darrere seu van quedar Montse Carazo (Unió Colomenca) amb 1:22:32 i Laia Andreu (Haglofs) amb 1:23:06.