Sara Dorda obté un 5è lloc al Festival Europeu de la Joventut

L'atleta del GA Lluïsos el va obtenir formant part de l'equip espanyol de 4x100 metres

Després de l'actuació a nivell individual en els 400 metres on va acabar en l'onzena plaça, Sara Dorda, va poder continuar la seva actuació al Festival Olímpic de la Joventut Europeu (on participen esportistes nascuts els anys 1997 i 1998) ja que una de les components de l'equip espanyol de 4x100 m es va lesionar i va entrar ella en el seu lloc.

A les semifinals l'equip espanyol va fer un gran temps de 47.01 a només 5 centèsimes del rècord estatal de la categoria juvenil, i després a la final Espanya va acabar en cinquena posició amb un temps més fluix de 47.45, però d'aquesta manera la jove atleta mataronina ja pot dir que ha competit en una final a nivell europeu. Van ocupar el podi Irlanda (46.55), Ucraïna (46.81) i Bèlgica (46.89).