Mataró acull el Campionat Estatal d’Atletisme promesa i el Català Absolut

La propera setmana serà intensa a l’Estadi Municipal amb el Campionat d'Espanya sub-23 (29 i 30 de Juny) i el Míting i Campionat de Catalunya (2 i 3 de juliol)

  • Divendres, 21 Juny 2013 11:21

Presentació Campionat Espanya Promesa i Campionat de Catalunya

Aquest dimecres es va fer la presentació del 29è Campionat d’Espanya Promesa d’Atletisme i el XVIII Míting Ciutat de Mataró / 93è Campionat de Catalunya absolut. Dues cites atlètiques de primer nivell que es van presentar al Complex Esportiu del Centre Atlètic Laietània, amb la presència del regidor d’Esports de Mataró, Pere Galbany; el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, i el president del Laietània, Carmel Comeron.

Especialment remarcable és el fet d’acollir un Estatal d’atletisme, ja que és la primera vegada que Mataró fa d'amfitrió en una cita atlètica d’aquesta magnitud, que portarà a la nostra ciutat més d’un miler de persones en total, entre atletes (uns 600), entrenadors, acompanyants... La categoria promesa és el pas molts cops necessari per poder fer el salt de Júnior a Sènior, amb atletes de 20 a 22 anys. Per part laietanenca, les principals opcions de medalla són el perxista Adrià Puig (curiosament autor del Cartell dels Campionats) i la migfondista eivissenca Atteneri Tur, que lluitarà per la medalla en els 1.500m. Des de la Federació es va voler destacar la importància d'aquesta categoria i la voluntat d'enguany de portar el màxim nombre de competicions importants a Catalunya.

Dissabte 29 i diumenge 30 de juny el Campionat d'Espanya Promesa, i dimarts 2 i dimecres 3 de juliol el Míting i Campionat de Catalunya

El Míting repeteix com a Campionat de Catalunya

Només dos dies després, l’Estadi serà el centre de l’Atletisme Català, acollint per tercer cop en els darrers quatre anys el Campionat de Catalunya, els dies 2 i 3 de juliol. En aquesta cita la principal esperança mataronina serà el saltador Joan Planas, campió estatal enguany en pista coberta. El tècnic del Laietània, Andreu Novakosky, va avançar però que segurament no hi podrà prendre part Mari Carmen Gonzàlez degut a una hèrnia.

Visita la web del Campionat Estatal Promesa

Web Campionat Estatal Promesa