Víctor Garcia (Lluïsos) campió de Catalunya de Cros infantil

Actuacions destacades de l’atletisme mataroní en les cites d’aquest cap de setmana

Es va celebrar a Rubí el Campionat de Catalunya de cros per categories de promoció i l’atleta de Lluïsos, Víctor Garcia, es va proclamar campió en categoria infantil (nascuts 1994) guanyant amb molt d’avantatge sobre el segon.

Altres atletes destacades: Sara Dorda 12a en alevins (97) i Mar Margarit 17a en cadets.

En altres competicions del cap de setmana, l’atleta de Lluïsos Albert López es va classificar en la posició 30a en el Campionat de Catalunya de cros curt, i Prudencio Pérez (GA Lluïsos) va quedar 5è a la categoria +55 anys en el Campionat d’Espanya de veterans.Campionat d’Espanya Júnior en Pista CobertaEls laietanencs Nacho Hernando, en 200 metres llisos, i Alba Pujol, en 60 metres tanques van participar al Campionat d’Espanya Júnior en Pista Coberta arribant a semifinals fent marques de 23”45 i 9”55 respectivament. Campionat de Catalunya de Clubs Cadet en Pista Coberta: 7è i 8è lloc pel LaietàniaEls equips femení i masculí del C.A. Laietània es van classificar en la 7a i 8a posició respectivament del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet disputat dissabte a Vilafranca. Núria Tarragó va ser la laietanenca més destacada, aconseguint guanyar el triple per 1 cm i fent miques la seva marca personal per deixar-la en 10.48 m en el seu darrer intent. Nou èxit de la marxa laietanenca, aquest cop a ZueraEs va disputar el passat dia 3 de febrer el Gran Premi de Marxa de la localitat aragonesa de Zuera. Els laietanencs Ignasi Soler (1h55’43”) i Oriol Roca (50’42”) s’imposaren en les categories promesa (20 Km) i juvenil (5 Km) respectivament. Bones marques pels laietanencsparticipants a la Mitja Marató de BarcelonaEmilio Ferrer (1h13’43”, 21è), Aleix Aznar (1h13’48”, 22è), Jordi Solà (1h15’02”, 30è) i Pep Riera (1h16’10”, 45è) han estat els laietanencs més destacats a la Mitja Marató de Barcelona celebrada diumenge.