Presentació exclusiva del nou Lexus UX 250h a Maresvall Motor

El nou model de la marca nipona estarà en les instal·lacions de Lexus Mataró la setmana del 17 al 22 de setembre

  • Redacció
  • Divendres, 14 Setembre 2018 12:11

Lexus

Maresvall Motor, concessionari Oficial Lexus a Mataró, disposarà en les seves instal·lacions, durant sis dies i en exclusiva, del nou model Lexus UX 250h. La presentació del nou compacte híbrid de la marca nipona tindrà lloc la setmana del 17 al 22 de setembre en les renovades instal·lacions de Maresvall Motor, situades en la Carretera de Barcelona, 64, Mataró. L'esdeveniment estarà obert a tot el públic en general, tant qui desitgi visualitzar el nou model en primícia com qui vulgui informació sobre les seves funcionalitats.

El nou UX ja es pot pre-reservar  als concessionaris Lexus tot i que el model no arribarà fins al primer trimestre de 2019. El nou crossover que llança Lexus, la marca Premium de Toyota, ja es va presentar en la passada edició del Saló de Ginebra 2018, mostrant les novetats e els seus acabats, carrosseria, equipament i motorització. 

Un model guanyador

El nou model està plantejat com un crossover compacte per a competir en una de les seccions del segment SUV més demandades del mercat. Compta amb una carrosseria de 4,5 metres de longitud, un disseny atrevit i una plataforma nova amb un centre de gravetat molt baix que permet obtenir major agilitat i estabilitat a la carretera. Altres novetats importants les trobem en la part mecànica on es comptarà únicament amb una versió híbrida. El sistema de propulsió dels models que arribaran al nostre mercat està compost per un nou i eficient motor gasolina de 2 litres i dos motors elèctrics més, que en aquesta ocasió van sincronitzats de forma coaxial en lloc de lineal, la qual cosa ha permès obtenir un conjunt més compacte i lleuger. La potència total que s'aconsegueix és de 178 cavalls.

Molta seguretat
Quant a equipament, tots els UX aniran equipats amb vuit coixins de seguretat, inclosos els de genoll per al conductor i el passatger. A més, el paquet Lexus Safety System+ inclou el control de creuer amb radar dinàmic a qualsevol velocitat, un sistema de seguretat pre-col·lisió PCS amb detecció de vianants, capaç de reconèixer-los amb poca il·luminació; el manteniment de trajectòria amb avís de canvi involuntari de carril, que actua sobre la direcció; el reconeixement de senyals de tràfic, així com el control intel·ligent automàtic i adaptatiu de les llums de carretera.

Que sigui el best-seller

Dins del mercat espanyol, Lexus estima aconseguir unes xifres que situïn al model com el best-seller de la marca japonesa i preveen que es col·locarà aviat com el vehicle més venut de la gamma, mentre que a Europa donen una previsió de vendes de 25.000 unitats per al proper any. De fet, Lexus estima aconseguir unes vendes de 100.000 unitats anuals a Europa en 2020, de les quals prop d'un terç podrien correspondre al nou UX.