L'estampat aquarel·la, l'estrella d'aquesta primavera

Andayra Boutique repassa les tendències per aquesta temporada

  • Andayra Boutique
  • Dilluns, 20 Març 2017 00:00

Els estampats vénen amb força per a aquesta temporada de primavera / estiu 2017, des d'estils d'època fins als anys 80, però amb una nova visió futurista. En aquesta ocasió volem destacar l'estampat aquarel·la, que converteix la nostra roba en creacions artístiques i abstractes, fàcils de combinar i ideals per a qualsevol ocasió.

Pensar en aquarel·les és tenir present el mar i el cel, i a Andayra Boutique hem escollit l'estampat de la col·lecció de Bruna per aquest inici assolellat de Primavera. Amb una combinació abstracta de roses, coral i blau cel, fan de les seves creacions una explosió de color que no deixa indiferent a ningú.

Algunes propostes

Comencem presentant-vos un vestit curt, amb silueta de tall a la cintura, detall drapejat a la part davantera que li dóna un efecte "wrap" i escot en V creuat. Ideal per a comunions o casaments, i que podreu trobar a la nostra botiga sota el nom de “Moa”.


Estampat aquarel·la

Vestit Moa

 

Si voleu apostar per una "maxi faldilla", el vostre model és el “Chinola”. Una espectacular faldilla llarga amb obertura lateral i confeccionada amb teixit efecte setinat. Combinable tant per a esdeveniments amb tops o camises en blanc, fúcsia o rosa pàl·lid, com de forma més informal amb una caçadora texana.


Estampat aquarel·la

Faldilla Chinola

 

I finalment els pantalons Cohiba. Un model estil palazzo, de cintura alta i cama amplia, que ens aporta elegància i comoditat per a qualsevol esdeveniment. Gràcies al seu folre interior comptem amb una caiguda natural que estilitza la nostra silueta.


Estampat aquarel·la

Pantaló Cohiba


¿Vestit curt, “maxi” faldilla o pantaló, quina és la vostra elecció? Recordeu que teniu tota la col·lecció disponible a la nostra botiga a Andayra Boutique. (C / Argentona 3 de Mataró) i a la nostra botiga online http://shop.andayra.com

Doneu-li vida a aquesta Primavera amb l'estampat d'aquarel·la, perquè com diu la periodista de moda Nina Garcia "La vida és molt curta per usar roba avorrida"

Andayra

Més informació sobre moda a blog.andayra.com