Metodologia pionera en anglès

A la llar d'infants Anca

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 07 Desembre 2016 15:36

Ciutat 2014/2015, anca
L'escola bressol Anca, pionera en l'aprenentatge en anglès en la primera etapa i que des de fa 13 anys introdueix l'idioma en edat preescolar, ha perfeccionat el seu programa adoptant en exclusiva a casa nostra el TET, el Total English Teaching.
Es tracta d'una metodologia perfeccionada durant anys a València que Anca té en exclusiva a casa nostra i que parteix de la interacció per tal que els nens i nenes aprenguin l'idioma amb gran facilitat.

Amb TET, a Anca treballen amb materials diferents i referents com les cançons. Per exemple, les de Nadal durant aquest mes.  S'identifiquen elements a partir d'aquestes cançons i es van aprenent diferents conceptes de forma dinàmica amb una metodologia molt pràctica i eficient.
Es tracta d'un mètode molt participatiu que no cansa ni avorreix els nadons. El TET està perfectament panificat per etapes i molt complet en cadascuna d'elles i va incorporant elements d'aprenentatge a mesura que es fan grans. A més, els nens poden practicar a casa amb el que s'involucra la família a l'entorn educatiu.

LLAR D'INFANTS ANCA
c/Créteil, 41 - 08302 - Mataró
www.ancamataro.com