La millor garantia en esquí i muntanya

Esports Discovery: el tracte personalitzat com a aposta

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 01 Desembre 2016 16:28

Ciutat 2014/2015, esports discoveryLa botiga només té un mes i mig de vida, però en David i l’Àngela són un matrimoni molt conegut a Mataró, amb més de dues dècades dedicant-se professionalment al sector de l'outdoor i l'esquí. Ara han obert el seu propi projecte a Esports Discovery,  un nou punt de descoberta de material, productes i marques relacionats amb el món de la muntanya i l'esquí.

La màxima d'ells dos és oferir el servei de tracte personalitzat al client. Acompanyen el procés de compra amb un gran coneixement del material de què disposen i un bagatge que els fa re-comanar exactament la gamma i el producte indicat a cada cas. És tant aquest servei personalitzat que ofereixen el servei d'obrir la botiga fora d'horaris per atendre la família o l'esportista de la manera més relaxada i  personal possible.Ciutat 2014/2015, esports discovery

Esports Discovery vol ser un indret en el qual l’apassionat del món de la muntanya pugui trobar el millor equipament per a poder gaudir de nou de l’experiència de l’outdoor i l’esquí. Esports Discovery aposta per la qualitat, tecnicitat i suposa una garantia total just ara, en el punt en què comença la temporada d'esquí a casa nostra. 

Ciutat 2014/2015, esports discovery