Aliança Mataró més que una mútua

L'entitat històrica té un ampli catàleg de serveis d'assegurança

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 01 Desembre 2016 16:00

Ciutat 2014/2015, mutua aliança equip

A Mataró, en concepte de mútues de salut hi ha un nom propi que per història, professionalitat i arrelament sobresurt de la resta i aquest és, òbviament, el d'Aliança Mataró. A la Plaça de les Tereses trobem les instal·lacions d'una mútua de salut sense ànim de lucre, que reverteix tots els beneficis en la millora contínua dels serveis que ofereixen als seus mutualistes.

Aliança Mataró es manté fidel a l’esperit fundacional del mutualisme, basat a ajudar-nos els uns als altres i treballa cada dia per oferir els millors serveis als seus associats, mitjançant una àmplia oferta d’assegurances i prestacions de la màxima qualitat, a un preu accessible per a tothom. És important, també, que garanteix la igualtat de condicions, sense diferències en funció de les característiques individuals o de l’estat de salut, i amb total transparència sobre el preu que es paga per estar amb aquesta veritable institució de la ciutat.

A Aliança Mataró pots gaudir de serveis i cobertures de la mateixa qualitat o millors que les que ofereixen les grans companyies mercantils. Però a diferència d’aquestes, et garanteixen que els teus diners es quedaran a casa nostra, que revertiran al teu entorn.

De plena confiança.

A Aliança Mataró consideren que l’accés a una salut de qualitat és un dret de totes les persones i per a tota la vida. Promouen un sistema d’assegurament basat en les directrius d'una Mutualitat de Previsió Social en la qual l'entitat  no és propietat de cap accionista majoritari o empresa, sinó de tots els mutualistes que hi confien la seva salut.
Amb la màxima que la salut i el benestar de les persones estan per damunt de tot, a Aliança Mataró no només fan salut, també fan altres activitats relacionades amb el suport a les persones, perquè són més que una mútua.

L’entitat projecta una imatge de modernitat, compromís, eficiència, sostenibilitat, gestió professional i proximitat, mitjançant unes assegurances d’assistència sanitària en consonància amb el mercat en el que competeix.