+ Dolç: el secret és a la xocolata

A + Dolç trobaràs la mona que busques, elaborada amb els millors ingredients del mercat

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 17 Març 2016 12:24

Especials 2014/2015, + que dolç 1

La patrulla canina, els Minions, la ficció d’Star Wars o la princesa de Frozen són els personatges més populars per les mones d’enguany. Siguin aquestes figures esculpides en xocolata o els tradicionals ous de Pasqua, a + Dolç treballen sense fre des de fa setmanes per tenir-ho tot a punt.  

Tot i ser l’època de l’any durant la qual tenen més feina, a + Dolç també aprofiten aquestes dates per deixar volar la imaginació. Són mestres de la xocolata i de forma totalment artesana processen la xocolata, importada de Bèlgica, la fonen i la treballen. A continuació, s’elaboren les peces, els ous, la base i les decoracions pertinents en forma de trencaclosques.

Personalització

Per a ells és aquest el secret per aconseguir una mona, no només cridanera, sinó també exquisida. El tractament de la xocolata belga que realitza els fa diferents i els permet personalitzar al màxim les creacions que demanen els clients.
 De tradició pastissera, a + Dolç segueixen apostant per la qualitat de la xocolata i la proximitat amb el client.

Però no és només en dates llamineres i assenyalades com Nadal o Pasqua que a + Dolç passen hores a l’obrador per oferir-te el bo i millor dels seus productes. Durant la resta de l’any treballen perquè celebris els aniversaris d’amics i família i perquè cada diumenge puguis gaudir de les millors postres. Ho fan des de fa un any, quan van decidir tirar endavant aquest projecte, en el qual tot és elaborat amb productes naturals i les receptes de sempre perquè degustis els dolços i et sentis com a casa teva.  

Especials 2014/2015, + que dolç 2

+ DOLÇ - Xocolateria i pastisseria artesana
c/Floridablanca,  130. Mataró.
Tels: 636 604 151 - 677 864 722