Ekilibra't: Un espai on tu ets el més important

Ideal per trobar l’equilibri i la felicitat

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 27 Novembre 2015 12:14

Especials 2014/2015, Ekilibra't

Pocs noms de centres diuen tant del que es cou dins les seves instal·lacions com ‘Ekilibra’t!’, l’espai de teràpies alternatives i complementàries, activitats com ioga, pilates, meditació, o formació i tallers en àmbits com el Reiki i la Reflexologia.
A Ekilibra’t! trobem més de 300 metres quadrats al servei del benestar de les persones, per a facilitar la recerca de l’equilibri i, amb aquest equilibri, la felicitat.

Ekilibra’t! va néixer el 22 de Març del 2012 i té, per tant, ja més de tres anys de vida, durant els quals ha anat ampliant la seva oferta sempre amb el mateix propòsit: fer un espai on les persones trobin el seu moment de pau, consciència i creixement personal. Hi ha molts camins per trobar-ho, però l’objectiu és sempre el mateix: ser feliç.

A Ekilibra’t! busquen que la gent experimenti, triï i provi aquelles activitats que puguin ajudar-les més. Toquen un ampli ventall de disciplines entre les quals, segons preferència o experiència, es pot escollir, ja que cada persona és diferent i vibra amb coses diferents.

Més que un cos
La directora d’Ekilibra’t! Berta Fàbregas explica que les persones som més que un cos físic. “Tenim diversos cossos, mental, emocional, espiritual i energètic, i per sentir-nos bé han d’estar tots equilibrats. Per això som un  grup de professionals, cadascun amb una especialització, perquè puguis trobar el teu equilibri”.

A Ekilibra’t! es pot experimentar amb diferents tipus de teràpies tant manuals com energètiques, corporals, orientals, ayurveda, naturals, psicologia o coaching. També és important l’oferta que tenen d’activitats com el ioga en totes les seves variants com: Integral, Kundalini, Hatha, Nidra i Meditació, AfròIoga, IogAeri, Prenatal, Mares i nadons; o el pilates amb les variants postural, amb Teles, Sènior o  Abdominals Hipopressius. També fan Tai-txi, meditació transpersonal i entrenaments personals.

A nivell de formació ofereixen Reiki, Flors de Bach, Reflexologia Podal, Kinesiologia, Massatge,  Constel·lacions i es fan tallers de Creixement Personal i monogràfics diversos.

Especials 2014/2015, Ekilibra't 2

A més a més, el centre fa activitats gratuïtes cada dimecres, a partir de dos quarts de vuit del vespre. Són els dimecres solidaris, amb els que hom pot començar a experimentar i confiar en l’ampli catàleg de pràctiques, teràpies i activitats pròpies d’aquest centre.

La persona i el seu benestar, el seu equilibri i la seva felicitat són el més important en aquest espai al Centre de Mataró.

EKILIBRA'T
Camí Ral, 495 3º (cantonada Avda. Jaume Recoder) - Mataró
Tel. 629 479 946 - www.ekilibrat.net