Reyman: nuvis de tendència

La referència dels vestits de nuvi a Mataró

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 27 Novembre 2015 11:17

Especials 2014/2015, Reyman

Ja fa més de mig segle que aquesta botiga situada a La Riera és el millor recurs per encertar la imatge del nuvi en un dia tan important com és el del casament.
Present en totes les fires nupcials de Catalunya amb estands i desfilades, Reyman té una àmplia oferta de vestits de cerimònia i col·labora amb les cases més prestigioses, líders en el sector com Giovanni Valdi, Maestrami, Javier Arnaiz i Altarocca.

Però, a més a més, Reyman t’ofereix un servei i una atenció personalitzats per trobar el millor vestit, perquè t’ofereix la possibilitat de convenir hores, servei de sastreria i camiseria a mida. En definitiva, un servei personal i experimentat incomparable amb altres botigues.

Espai de tendències

Reyman és, sens dubte, un espai especialitzat en nuvis però on, evidentment, els acompanyants i convidats també hi trobaran tot el que necessiten per escollir el millor conjunt per a un dia tan especial com el d’unes noces.

I és que no només estan especialitzats en vestits, sinó que també tenen una àmplia gamma de complements com camises, armilles, corbates, sabates o roba interior, entre altres perquè l’elegància sigui més que present.  

Posar-se en mans d’aquest establiment plenament consolidat és sinònim d’obtenir un tracte amable i personalitzat que et permetrà lluir com tu vols i vestir com el nuvi que tu desitges.

REYMAN
La Riera, 82 - Mataró
Telf. 93 790 30 13 - www.trajesnovio.es