Veritas, garantia d’una bona alimentació

El supermercat ofereix 4.500 productes diferents i cent per cent ecològics

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 26 Novembre 2015 19:07

Ciutat 2014/2015, Veritas, cosmetics

L’alimentació bio o ecològica és una opció imprescindible per als qui volen dur una vida saludable i participar d’un entorn sostenible. Els productes ecològics són més saludables i proporcionen a més una aportació nutricional més completa que els convencionals.
Al supermercat Veritas situat al carrer Nou, 27 de Mataró, hi podràs comprar tot el que necessites: pa, fruita, verdura, carn, begudes vegetals, proteïna vegetal, productes d’higiene, alimentació infantil, cosmètica, perfumeria i alimentació en general.
El nostre assortiment inclou 4.500 productes diferents, amb certificació de producció 100 per cent ecològica. D’aquests productes, 400 són de la nostra pròpia marca “Veritas”, seleccionats entre els millors per la seva relació qualitat-preu

El teu Nadal a Veritas

També t’oferim la possibilitat de fer paneres de Nadal a mida. Vine i nosaltres t’ajudarem! A més a més, el nostre establiment compta amb personal especialitzat i format en nutrició que us ofereix assessorament nutricional específic per a cada cas.

Ciutat 2014/2015, veritas torró

VERITAS - Supermercat
c/Nou, 27 - Mataró
T. 937 903 040