Sorli Emocions: un nou concepte d’hotel i oci a la comarca

El grup obre el seu primer hotel de quatre estrelles en un complex comercial i esportiu de primer nivell

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dimarts, 21 Octubre 2014 14:20

Ciutat 2014/2015 sorli emocions1

El grup Sorli inaugurarà el pròxim 21 de novembre un complex comercial i esportiu amb un hotel de quatre estrelles, el Sorli Emocions, i ho farà a la comarca. Concretament a Vilassar de Dalt, on han invertit 15 milions d’euros i on treballaran inicialment 70 persones.

Es tracta d’un nou concepte hoteler i de centre comercial i d’oci que incorpora equipaments de primera qualitat. El complex està situat a la zona coneguda com a Can Nolla, al nord de l’autopista C-32, a pocs metres de la sortida 92 (Vilassar de Dalt) i inclou dues instal·lacions separades. Per una banda hi ha Sorli Emocions, amb hotel, zona comercial i gastronòmica, i per l’altra Sorli Sport, un centre esportiu que incorpora una pista d’atletisme, pistes de pàdel, zones de fitness i una extensíssima zona de relax i aigua.

Ciutat 2014/2015 sorli emocions3

El complex té 15.000 metres quadrats urbanitzats, dels quals 10.000 metres quadrats són de superfície construïda i compta amb una zona comercial de 3.000 metres quadrats, que està formada per diferents “corners” comercials amb conegudes marques, com Jimmy Choo, Natura Bissé, Sisheido, DJNY o Hugo Boss. També hi haurà una zona gastronòmica i de gurmet, pel que tot el complex es converteix en una novetat absoluta, per integració de serveis, per tota l’àrea del Vallès, la Selva i el Maresme, a només 20 minuts de Barcelona capital.

Ciutat 2014/2015 sorli emocions2

Sorli Emocions és el primer del grup, té 33 habitacions i dues sales de reunions. El vessant hoteler es complementa amb el d’oci, esportiu i comercial en un complex casat amb l’entorn i la natura, un disseny d’estalvi energètic exclusiu i un disseny escrupolosament selecte en tots els seus detalls.

Ciutat 2014/2015 sorli emocions4