Valldemia: aprendre llengües amb qualitat

Escola d’Idiomes Valldemia continua amb el Kid’s Club, un programa d’anglès específic per a infants

  • Redacció //Foto: cedida
  • Divendres, 12 Setembre 2014 14:03

Especials 2014/2015, escola d'idiomes valldemia
Escola d’Idiomes Valldemia és un centre formandor de llengües que, tot i haver nascut i estar instal·lat a les instal·lacions dels Maristes, funciona com un centre independent. A Escola d’Idiomes Valldemia hi pot cursar qualsevol curs alumnes que no necessàriament vagin a Valldemia, representa una oferta extraescolar i de formació oberta a tothom, des d’un nou programa per a infants fins a la preparació per a un nivell C2 d’anglès. Totes les classes s’imparteixen en la llengua estrangera per augmentar l’exposició de l’idioma a aprendre al màxim.

Al centre hi treballen professionals de nivell natiu. Oferten fins a quatre llengües amb la novetat del xinès que s’afegeix a l’anglès, el francès i l’alemany. L’especialitat és l’anglès, àmbit en què el centre és preparador d’examens Cambridge. Idiomes Valldemia, a més, diferencia la seva oferta amb un programa anomenat Kids Club. Es tracta d’un programa pensat per aprofitar les facilitats lectives de l’edat infantil. Un programa per a infants de 3 i 4 anys  amb un ensenyament cognitiu a través del joc, amb joguines i música per aprendre de forma fàcil i divertida.

Escola d'Idiomes VALLDEMIA
La Riera, 124-182. Mataró
Tel. 937 554 860

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.