Ari Dance organitza una Masterclass de Tony James

El coreògraf compartirà els seus coneixements amb tothom que ho vulgui a l'escola de Dansa

  • Redacció //Foto: cedida
  • Divendres, 12 Setembre 2014 11:36

Cultura 204/2015, ari dance-tony james
El pròxim 20 de setembre de sis a vuit del vespre, l’escola de dansa Ari Dance acull un convidat d’excepció, el coreògraf Tony James, que oferirà una Masterclass oberta a tothom, al preu de 20 euros. El nom de Tony James és molt popular en el món de la dansa i les coreografies, ja que en la seva trajectòria hi consta haver estat ballarí en muntatges com el Rey León o en els directes de diferents de les estrelles musicals més importants dels darrers temps, com Whitney Houston,  Michael Jackson o Beyoncé- James és un professional respectat que voldrà compartir coneixements amb tots aquells que s’inscriguin.

La Masterclass s’inscriu en la línia d’Ari Dance, una escola de dansa amb professionals de primer nivell com a ballarins i professionals i atenció del tot personalitzada. Una aposta segura a l’hora d’endinsar-se el món de la dansa. Ari Dance té matrícules obertes aquest setembre amb oferta de 2x1 en la mateixa.

ARI DANCE - Escola de Dansa
Rda. Mossèn Jacint Verdaguers, 51 - Mataró.
Tel. 659 414 598 // 930 133 085
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.