Núvies d'Or

Tot en moda nupcial i a l’abast de totes les butxaques

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dijous, 28 Agost 2014 18:59

Especials 2014/2015, Núvies d'or 1
Núvies d’Or és el nom que uneix tres establiments, dos a Granollers i un a Mataró, i que compta amb 40 anys d’experiència en el camp de moda nupcial. A Núvies d’Or s’hi pot trobar tot el necessari per a les núvies i els nuvis pel dia del casament i ofereixen els seus productes i assesorament en el procés de compra de tots els detalls que fan inoblidable el que ha de ser el dia més especial de la vida.

Per poder arribar a totes les butxaques, Núvies d’Or té botigues a les capitals vallesana i maresmenca i també un ‘outlet’ a la ciutat de Granollers. D’aquesta manera abraça un ampli ventall de preus en tot el que es relaciona amb el món de la núvia: vestits, roba, tocats, vels, llenceria i roba interior.

Especials 2014/2015, Núvies d'or 2

El tracte personalitzat i professional és el que fa diferent Núvies d’Or d’altres establiments específics. L’experiència i bagatge permeten que les seves treballadores assessorin la futura núvia i el futur nuvi per escollir aquells elements que més se li escauen, treballant amb primeres marques com Rosa Clará, Pronovias o Pepe Botella entre d’altres.
Les futures parelles estan en bones mans si confien la seva imatge per a l’esperat dia del casament a Núvies d’Or.

NÚVIES D'OR
c/Montserrat, 11 - local. 08301 - Mataró
Tel. 93 790 30 65