Veritas obre les seves portes a Mataró

L'alimentació ecològica, cada cop més en auge, a la nostra ciutat

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dilluns, 30 Juny 2014 12:44

Ciutat 2013, Veritas

L’alimentació ecològica té un nou espai al centre de Mataró. La cadena Veritas ha obert les portes per primera vegada a la ciutat. El nou establiment està ubicat al número 27 del carrer Nou i presenta un disseny que busca transmetre els beneficis de l’alimentació ecològica amb una gran quantitat d’informació dels productes, aliments i sistemes d’elaboració ecològica que ofereixen.

De la mateixa manera, el local dóna molta importància a la presentació del producte i a facilitar la compra al client. D’aquesta manera, tot el mobiliari ha estat creat amb materials nobles, en els que es respecta el color natural de la fusta i del ferro, sense artificis.

A més, el nou supermercat ecològic compta amb obrador propi. Una extensa gamma de pans que s’elaboren cada dia, a mà, peça a peça, mitjançant el sistema de doble fermentació i doble repòs, sense productes químics de síntesi en el seu propi forn de forma totalment artesanal.

Veritas s’ha consolidat com la companyia líder dins del sector de l’alimentació ecològica tant pel seu volum de vendes i ritme de creixement com per la seva extensa varietat de productes. La cadena de supermercats ha estat pionera en la introducció de nous ecològics com els productes sense lactosa o sense gluten.