“Sabem el que venem i ho venem al millor preu possible”

Parlem amb en Jordi Chamorro, soci de Mareme Ocasió

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 03 abril 2014 10:39

Ciutat 2013, jordi chamorro-maresme ocasió

Jordi Chamorro és soci de Maresme Ocasió, l’establiment de compravenda i mercat de segona mà de referència a la comarca. L’establiment està a punt de complir el seu primer any de vida durant el qual ha fidelitzat uns 4.000 clients, per tant amb bona salut i cada vegada més maresmencs coneixen els seus serveis i el seu tracte.


Per a la gent que encara ho desconeix. Què és Maresme Ocasió?

Un segona mà amb tot tipus de material. Estem especialitzats en construcció i indústria i venem molt a professionals i ara estem incorporant agricultura, jardineria i elements de la llar. Ens dediquem a la compra de grans lots via subhasta i, gràcies a això, podem oferir un molt bon preu. A més, tenim la secció de compravenda en la qual el particular pot comprar materials o vendre’ls, també sempre aconseguint un bon preu.

Esteu especialitzats en l’àmbit de la construcció.

Treballem amb maquinària professional de gamma alta i sabem el que venem. No venem maquinària que no coneixem, tenim taller propi i tot el personal, tant el de taller com el de taulell provenen d’aquest sector de la construcció i estan plenament especialitzats en poder informar i aconsellar respecte d’aquesta maquinària. També som professionals a l’hora de seleccionar el material en subhastes i taxar-lo. I el que és més important, acompanyem el client en la compra, assessorant-lo, recomanant, resolent dubtes. Avui en dia l’atenció al client s’ha de basar en mirar de resoldre necessitats.

El fort de Maresme Ocasió és el preu?

Sí. Tant el material de segona mà, òbviament, com el que venem que és nou perquè ve de lots de subhastes, els trobes al preu més ajustat possible. Això fa que molts professionals no dubtin i sàpiguen que, si vénen a nosaltres, trobaran bon material a molt bon preu.

Què diries a algú que desconfia d’un segona mà?

Donem plena garantia de servei. Cada client té uns dies de prova per comprovar que la maquinària va bé i a banda d’això donem garantia. Com que tota la maquinària ha passat pel nostre taller i l’hem comprovat, donem una garantia igual com si el producte fos nou. Una garantia que inclou l’assistència tècnica si és necessari, exactament la mateixa com si fos un establiment de venda normal i corrent. A més, el fet de ser un segona mà permet vendre al preu que ho fem.